De BMW ’s van Renova als hazenwinden in het peloton

front_bedrijf_renova

De Renova Group, met vestigingen in Breda, Waalwijk, Tilburg en Bladel, is een Brabantse merkdealer met een tweetal graag geziene merken: BMW en MINI. 110 medewerkers zorgen dagelijks, op welke manier dan ook, dat de auto’s van hun klanten in optimale conditie verkeren en zich thuis voelen bij Renova. De Stichting Wielerbelang Dongen (SWD) mag zich dan ook gelukkig prijzen dat deze merkdealer al jaren een groot aantal BMW’s beschikbaar stelt tijdens de Ronde van Midden Brabant.

Tijdens deze Middenbrabantse wielerklassieker huizen vooral de juryleden een viertal uren in deze comfortabele limousines. Ook gasten en pers voelen zich tijdens deze wielerwedstrijd thuis in de prima zittende zetels. Even iets anders dan de renners die vier keer over de Kasseienstrook en enkele honderden meters off road op hun fietsje hobbelend voort moeten zwoegen.

Goede ervaringen
In een gesprek met Pascalle van der Horst wordt duidelijk hoe de samenwerking is ontstaan. Als customer relations & marketing is zij het aanspreekpunt van de Renova Group. De contacten met de SWD lopen via Stefan Rosenbrand. Hij is de man die achter de schermen de contacten met sponsors en de SWD legt.

,,Onze ervaringen met jullie organisatie zijn goed. Tot op heden geen reden om deze stop te zetten,” merkt Pascalle op en vervolgt: ,,Er zijn duidelijke afspraken gemaakt en die worden goed nagekomen.” De organisatie is daar zelf heel kien op. De wagens worden gewassen en afgetankt teruggebracht.

mini_renovaVoor Pascalle van der Horst zijn BMW en MINI de paradepaardjes in de autowereld. Of zoals zij zelf zegt: ,,BMW is status en emotie! Zeker bij het mannelijke deel van de bevolking. De dames kiezen vaker voor MINI, een compacte, handige en bovenal trendy auto. BMW is de ideale auto voor de langere afstanden, comfort is dan belangrijk. Wel zien we dat er steeds meer vrouwen op hogere functies komen en dus ook steeds vaker kiezen voor de  veilige, comfortabele BMW.”

BMW heeft voor elke beurs wel een model. Volgens Pascalle van der Horst zijn de 1 en 3 serie zeer toegankelijke modellen. Hetzelfde geldt voor de MINI. ,,Er is al een nieuwe MINI vanaf  € 18.495.”  Vandaar dat het type wagens, dat namens Renova de 1e Pinksterdag in de Ronde van Midden Brabant meerijdt, uiteenlopend is. Het publiek ziet een diversiteit aan modellen bij start en finish staan en langs de route voorbijkomen. Als je de kans krijgt, kijk eens in de BMW van uw keuze.

Interesse? Zie ook: www.renova.nl

Author: wbd

Share This Post On