Topprijzen voor winnaars Dikke Banden Races

Egan Bernal (winnaar Tour de France), Richard Carapaz (winnaar Giro d’ Italia), Steven Kruijswijk (nummer 3 Tour) en Peter Sagan (winnaar groene trui in de Tour) zijn zondag 29 september niet in Dongen, maar uiteindelijk toch ook een klein beetje weer wel. Zij hebben hun handtekeningen gezet op drie mooie wielershirts, die de organisatie heeft geregeld voor de winnaars van de drie categorieën Dikke Banden Race.

Ook wordt dit jaar opnieuw een prachtig mountainbike onder alle deelnemers van de Dikke Banden Races verloot. Dus ben je tussen 5 en 12 jaar dan mag je gratis meedoen en maak je kans als winnaar op een shirt met de handtekening van een grote bekende wielrenner en misschien wel ook op die mooie mountainbike. Voor dat laatste hoef je niet eens te winnen. Iedereen maakt evenveel kans.

Heb jij je nog niet opgegeven? Zondag kun je je nog aanmelden tot 12.00 uur bij eethuis John van Holst.
Zie ook: https://wielerbelangdongen.nl/inschrijven-voor-dikke-banden-race

De wielershirts zijn geregeld door tussenkomst van Martin van Steen, met zijn collega en ook oud-wielrenner John van den Akker werkzaam op het bureau Cycling Service in ’s Gravenmoer.  Cycling Service contracteert in de zomer, tijdens de grote wielerronden, de renners voor de vele wielercriteria. Ook het management van diverse top wielrenners bevindt zich in ’s Gravenmoer.

Sponsors
De organisatie mag zich verheugen op een groot aantal sponsors. Zowel financieel, of doormiddel van zaken in natura, ondersteunen zij deze wielerdag.

Het zijn niet alleen bedrijven. Ook leerlingen van het Cambreur College verlenen hand en spandiensten. Onder andere bij het klaarmaken van de vele lunchpakketten, geschonken door AH in Dongen. En ook de ronde miss zit op het Cambreur.

Author: Frank Geloven

Share This Post On