Verkeersregelaar, iets voor jou?

verkeersregelaars2

Een geslaagde wielerdag tijdens de Ronde van Midden-Brabant, de Rabobank Dikke Banden Race en het Open Kampioenschap van Dongen wordt niet alleen mogelijk gemaakt door onze zeer gewaardeerde spronsors, maar ook door de vele vrijwilligers, die deze dag actief zijn. Een groot deel van dit legioen vrijwilligers wordt ingezet als verkeersregelaar. Op de ronde die we gaan rijden (±43 km) zijn meer dan 40 verkeersregelaars nodig!

De organisatie is nog steeds hard op zoek naar VERKEERSREGELAARS die ons op zondag 8 juni willen helpen. Met het volgen van een e-learning module (30-60 minuten op de computer thuis) ben je voor een jaar bevoegd om als evenementenverkeersregelaar op te treden. De laatste post-instructies worden voorafgaande aan de wedstrijd op 8 juni door de politie verzorgd.

Ben je wielerliefhebber, woon je langs het parcours of lijkt het je gewoon leuk om dit een keer te doen, laat dit weten middels verkeersregelaars@kpnmail.nl of gebruik het onderstaande contactformulier. De organisatie zal vervolgens contact met je opnemen en de verdere details doornemen.

Meld je aan via onderstaand formulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email-adres (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Straatnaam (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Bent u reeds bevoegd als evenementenverkeersregelaar? (verplicht)

  JaNee

  Author: wbd

  Share This Post On