Verkeersregelaars gezocht

verkeersregelaars2

Een geslaagde wielerdag met JUMBO Ronde van Midden Brabant en de Ronde van Dongen wordt naast de sponsors mede mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers die deze dag actief zijn. Een groot deel van dit legioen vrijwilligers wordt ingezet als verkeersregelaar. Op de ronden (groot en klein) die we gaan rijden hebben we meer dan 45 verkeersregelaars nodig!

De organisatie is nog steeds hard op zoek naar VERKEERSREGELAARS die ons op zondag 27 september willen helpen. Met het volgen van een e-learning module (20-60 minuten op de computer thuis) ben je voor een jaar bevoegd om als evenementenverkeersregelaar op te treden. De laatste post-instructies worden voorafgaande aan de wedstrijd op 27 september door de politie verzorgd.

Ben je wielerliefhebber, woon je langs het parcours of lijkt het je gewoon leuk om dit een keer te doen, laat dit weten middels verkeersregelaars@kpnmail.nl of gebruik het contact formulier op de site. De organisatie zal vervolgens contact met je opnemen en de verdere details doornemen.

Author: wbd

Share This Post On